Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı namına bina huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran yürekkuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bandajlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa baskın ve deprem gibi öbür natürel afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Binaların gestaltsına orantılı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Yangın Kapısı Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen kabul etmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Binalarda belli başlı standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek olduğu derunin, mümkün olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesilme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin zir sulpndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kanatlar içre yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page